Mobiel inspecteren

Wilt u efficiënt onderhoudsinspecties uitvoeren? Zonder papieren formulieren? En ziet u inspecteren als onderdeel van integraal vastgoedbeheer? Condor Mobile is een mobiel platform, waarmee u op locatie offline inspecties kunt uitvoeren. Betrouwbaar, snel en effectief.

Condor Mobile
  • Inspecties uitvoeren vanaf elke locatie
  • Efficiënte werkomgeving voor het inspectieproces
  • Robuust synchronisatiemechanisme
Inspecties uitvoeren met én zonder internetverbinding

Condor is web based vastgoedbeheersysteem en vanaf elke locatie toegankelijk. U kunt hierdoor altijd en overal gegevens invoeren, ook zonder internetverbinding. Met de mobiele inspectie app Condor Mobile kunt u offline werken. De gegevens die via de app ingevoerd worden, kunnen op een zelf te bepalen moment gesynchroniseerd én bewerkt worden.

Mobiel inspecteren met de Inspectie app

De app Condor Mobile kan eenvoudig gedownload worden. Zodra de app verbonden is met de Condor Backoffice, worden alle procestaken naar de tablet gesynchroniseerd. Vanaf dat moment kan de gebruiker lokaal met de software werken: inspecteren, foto’s maken, toevoegen aan de inspectieregel en zelfs aantekeningen op de foto’s maken.

Computer, tablet en smartphone

De software ondersteunt alle moderne browsers en schaalt de bedieningsschermen automatisch naar de beschikbare schermruimte. U kunt dus snel en efficiënt werken met het systeem op een laptop, PC, tablet of smartphone. Voor de inspectie app is een Windows besturingssysteem vanaf Windows 8 nodig.

Alle inspecties in 1 systeem

Condor ondersteunt alle beheer- en inspectieprocessen. Denk aan RgdBOEI inspecties, NEN 2767 inspectie, conditiemeting gebouwen en Checklistinspecties. Maar ook (storings)meldingen, verplichtingen en legionellabeheer.

Meer informatie

Deze module is onderdeel van vastgoedbeheersysteem Condor. Condor is een bewezen oplossing voor het op maat inrichten van alle processen voor beheer en onderhoud van vastgoed. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!