Verplichtingen

Bouwbesluit, Arbowet, RgdBOEI, NEN 2767 en ISO 55000. Als vastgoedbeheerder bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan wet- en regelgeving. In één oogopslag inzicht in de belangrijkste verplichtingen? De module Verplichtingen in Condor brengt de status van verantwoordelijkheden in beeld én helpt u hierop te sturen.

Voldoe aan wet- en regelgeving
  • Status van wettelijke én zelf benoemde verplichtingen in beeld
  • Sturen op verantwoordelijkheden
  • (Software) ondersteuning van o.a. RgdBOEI en NEN 2767
Verplichtingen in beeld

De module Verplichtingen brengt de status van zowel wettelijke als door uzelf benoemde taken in beeld. Denk bijvoorbeeld aan verplichte certificaten. Op basis van deze informatie helpt Condor u te voldoen aan wet- en regelgeving en te sturen op verplichtingen. U houdt grip op het proces door overzichtelijke dashboards.

 

NEN, RgdBOEI en ISO

Als vastgoedbeheerder bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving. In het kader van brandveiligheid, milieuvoorschriften, legionellabeheersing, veilige leefomgeving en meer. Informatiesysteem Condor gebruikt de NEN 2767 (1-4) methodiek voor het vastleggen van conditiescores, ondersteunt de RgdBOEI inspectiemethodiek en vult belangrijke stappen in voor een ISO 55000 certificering.

Periodieke inspectie

Periodieke inspectie van uw vastgoed is een belangrijke activiteit in het kader van verplichtingen. Condor faciliteert het initiëren en uitvoeren van inspecties. U kunt bovendien zowel bedrijfseigen inspecties als normatief bepaalde vragenlijsten configureren. Denk aan checklists in het kader van de NEN 2654 (brandbeveiligingsinstallaties), NEN-EN12845+A2,  NEN1073 (Sprinklerinstallaties) en de NEN 5087 (Inbraakveiligheid).

Meer informatie

Deze module is onderdeel van vastgoedbeheersysteem Condor. Condor is een bewezen oplossing voor het op maat inrichten van alle processen voor beheer en onderhoud van vastgoed. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!