Condor zoekt een adviseur vastgoedbeheer die onze klanten echt verder wil helpen. Ben jij communicatief vaardig, analytisch en ondernemend? Wij maken graag kennis met je.

Impact

Condor is cloud software voor vastgoedbeheer die gebruikt wordt door kinderopvang, overheids- en zorgorganisaties, musea en commerciële vastgoedbeheerders. Met onze  oplossingen kunnen vastgoedbeheerders hun werk makkelijker, sneller en efficiënter doen. Werken met Condor heeft hierdoor grote impact, procesmatig én financieel. Het aantal klanten groeit en we willen graag met hen in gesprek blijven over wensen en een nieuwe manier van (digitaal) samenwerken. Hiervoor hebben we een nieuwe collega nodig.

Zelfstandig richting bepalen

Als vastgoedadviseur ga je in gesprek met bestaande en nieuwe klanten over hoe zij hun onderhouds- en beheerproces kunnen optimaliseren. Daarnaast begeleid je de implementatie van Condor. Je inventariseert, analyseert, adviseert, je zorgt voor prototyping, valideert oplossingen en geeft workshops. Als adviseur heb je een zelfstandige job. Je wordt onderdeel van een compact team en kunt daardoor mede de richting bepalen. Je bent gemiddeld 1 dag per week op kantoor in Amersfoort, de andere dagen ben je onderweg, bij klanten of bereid je dingen voor vanuit huis.

Kennis maken

Klinkt goed? Pak de telefoon of tik een mail naar Diderick Oerlemans (directeur). Het hoeft niet direct een uitgebreide brief te zijn; laten we eerst eens kennismaken met elkaar. Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

Bel Diderick: 06-29054071 of mail naar Diderick@condor.nl.

Machiel Mastenbroek

Machiel Mastenbroek

Technisch consultant

“Het is de combinatie van klantcontact en techniek die mijn werk zo leuk maakt. De uitdaging is om een probleem te leren begrijpen en vervolgens een oplossing te maken. Iets maken dat echt bedraagt aan verbetering, blijft wat mij betreft het leukste.”

Siert Saes

Siert Saes

vastgoedadviseur

“De dynamiek tussen wensen van klanten en de mogelijkheden van techniek maken mijn werk behoorlijk uitdagend. Die vertaalslag van behoefte naar concrete oplossing, dat is voor mij de essentie. En dan is het gaaf om organisaties met Condor echt verder te helpen en te zien dat het hun werk makkelijker maakt.”

Dit krijg je

Werksfeer

Een open, prettige werksfeer met korte lijnen en een leuk team. Elke collega heeft een eigen positie. Zo kun je echt het verschil maken.

Modern contract

Een modern arbeidscontract. Denk aan een bonusregeling en een 36 urige werkweek.

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling en opleiding. We delen kennis en ervaring. Dat maakt het werk boeiend. 

Salaris

Salaris 3000-5000, pensioen, mobiliteit, telefoon en laptop zijn prima geregeld.

Dit vragen we van je

 

  • Je hebt ervaring met vastgoedbeheer, bouwkunde of assetmanagement en affiniteit met implementatie van software.
  • Je bent zelfstandig en ondernemend. Mensen in beweging krijgen: daar krijg jij energie van. Je neemt ideeën mee en inspireert de interne organisatie over hoe wij onze producten en diensten nog beter kunnen organiseren.
  • Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed presenteren en technisch complexe zaken begrijpelijk uitleggen. Ook kun je je makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant, je kunt goed luisteren. Je spreekt de taal van onze klanten, die per branche verschilt.
  • Je bent analytisch; je wilt weten waarom. Wie is er betrokken en wat is in essentie hun wens, vraag of doel? Vaak gaat het niet om techniek, maar om het proces of beleid. Je bent in staat wensen tot in detail te begrijpen en te vertalen naar een werkende oplossing.
  • Je bent flexibel en realistisch. Het ontwikkelen van oplossingen gaat niet altijd zoals gedacht. Opdrachten veranderen, duren langer of moeten juist sneller af. Je moet dus makkelijk kunnen schakelen, maar ook de klanten hierin kunnen meenemen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.