Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Condor Inspector App. Voor inspecteurs die prettiger en efficiënter willen werken.

Ontwikkeld voor en door inspecteurs

In de praktijk vinden inspecteurs het vaak onhandig om tijdens het inspecteren de waarnemingen direct uit te werken op een klein schermpje. Je hebt je handen niet vrij en het invoeren kost meer tijd dan het oplevert. De Condor Inspector App hebben we ontwikkeld in nauwe samenwerking met inspecteurs. We hebben ervoor gezorgd dat je snel en makkelijk je waarnemingen kunt doen tijdens de inspectieronde en die later op een daarvoor geschiktere plaats kunt uitwerken.

Condor Inspector, eerst waarnemen daarna uitwerken

De Condor Inspector App biedt groot gemak voor inspecteurs. We hebben het waarnemen losgekoppeld van het uitwerken. Praktisch betekent dit, dat je met je telefoon kunt rondlopen en foto’s kunt maken van hetgeen je ziet en je LOGRO waarneming kunt inspreken, die naar tekst wordt omgezet. Je kunt ook de locatie van je waarneming markeren op een plattegrond of foto, die je uiteraard zelf kunt maken. Wanneer je weer achter je bureau zit, gebruik je een laptop of tablet om je waarnemingen te koppelen aan bouwdelen. Vervolgens werk je je bevindingen verder uit naar een conditiemeting met bijbehorende maatregelen en kosten.

Alle soorten inspecties vanaf je mobiele device

De Condor Inspector App ondersteunt RVB-BOEI- en NEN2767-2 conditiemetingen én vragenlijstinspecties. Dit betekent dat je als inspecteur alleen je mobiele telefoon nodig hebt tijdens de inspectie. Houd je handen vrij en gebruik je tijd op locatie voor het doen van specialistische waarnemingen.

Condor, hét vastgoedbeheersysteem voor moderne inspecteurs en beheerders

Condor is een vastgoedbeheersysteem voor integraal beheer en onderhoud van vastgoedobjecten. Met Condor verwerk en analyseer je moeiteloos grote hoeveelheden data, over veel locaties en in een kort tijdsbestek. Condor biedt zowel operationele ondersteuning (workflows, inspecteren, meldingen, contractbeheer), tactische ondersteuning (DMJOP’s, Wettelijke verplichtingen) als ondersteuning van regievoeren (real time overzicht, alles in één systeem, automatische rapportages). Condor wordt onder andere ingezet door het Rijksvastgoedbedrijf, het COA, Van Gogh Museum, Scholengemeenschap Landstede, Qirion, SEIN en WZH.

Demo aanvragen?

Dat kan. We laten je graag zien hoe de Condor Inspector App werkt. Neem contact met ons op om een (virtuele) afspraak te maken.

Meer over inspecteren met Condor

Lees ook:

Alle Condor features

Nieuws

Condor inspectiesoftware - Inspecteren in de Cloud-2

Inspecteren in de cloud

Als inspecteur heb je behoefte aan handig software waarmee je op een heel efficiënte manier je waarnemingen kunt vastleggen. Daarnaast wil je de mogelijkheid om makkelijk samen te werken met

Lees verder »