Meteen naar de inhoud

Groeien in vastgoedbeheer

Om het volwassenheidsniveau van een vastgoedorganisatie te bepalen, wordt vaak het model van Joroff gebruikt. Hierin worden 5 stadia van ontwikkeling gezien, van Technisch/Operationeel naar Strategisch. Wij vertalen deze theorie naar een praktisch en overzichtelijk groeimodel.
Groeien in vastgoedbeheer

Het groeimodel

Mede gebaseerd op Joroff onderscheiden wij 3 stadia waarin een vastgoedorganisatie zich kan bevinden. Het beginstadium krijg je cadeau. We gaan er namelijk vanuit dat iedere vastgoedorganisatie minimaal het 1e stadium ambieert: Structureren. Uit welke kenmerken bestaan deze stadia en hoe kan vastgoedbeheersysteem Condor helpen uw ambitie te verwezenlijken?

Groeien: waar sta ik en waar wil ik heen

De stadia zijn niet zo hard gekaderd. Het is goed mogelijk dat bepaalde aspecten verder of minder ver ontwikkeld zijn. Dat is ook niet erg. De bedoeling is om van de eigen organisatie vast te stellen waar je staat en, belangrijk, waar je heen wil. Het is zeker niet zo dat iedere organisatie moet ambiëren op het hoogste niveau te staan.

Gratis quickscan

Wilt u weten waar uw organisatie staat? En welke stappen u kunt zetten om te groeien in vastgoedbeheer? Wij helpen organisaties met het professionaliseren- en inrichten van processen op basis van optimale informatievoorziening. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Groeien met Condor

Vastgoedgegevens structureren

Wil je advies over het gestructureerd registeren van vastgoedgegevens? Of wil je de uitvoering hiervan uit handen geven? Wij helpen organisaties met het professionaliseren- en inrichten van processen op basis van optimale informatievoorziening. Wij bieden inhoudelijk deskundig advies en begeleiding van ontwerp en ontwikkeling. Ook geven we trainingen, bijvoorbeeld over de basisregistratie van gegevens. Meer weten? Wij praten graag met je verder.

Lees verder »

Vastgoedbeheer optimaliseren

Sturen op strategische doelen, het maken van MJOP’s op basis van je vastgoedgegevens en doelstellingen, prioritering, het continu voldoen aan wet- en regelgeving. Met Condor vastgoedbeheersoftware til je vastgoedbeheer naar het volgende niveau.

Lees verder »