Meteen naar de inhoud

Nieuws en blogs

Vastgoed in beeld

Het eerste kwartaal zit erop. Je hebt de eerste stappen gezet met de uitvoering van het vastgoedbeheer in je organisatie. Heb je alles onder controle?

Lees verder »

Nieuwe verhuur module

De Condor Vastgoedbeheer software is sinds kort voorzien van een nieuwe ‘verhuurmodule’. Deze module maakt het mogelijk om verschillende objecten of delen ervan te verhuren en geeft jou de mogelijkheid om beschikbare VHE’s op te zoeken en te beheren. Daarnaast wordt het maken en beheren van verhuurcontracten vele malen eenvoudiger en overzichtelijker.

Lees verder »

Beheer en onderhoud

Als je verantwoordelijk bent voor het beheer en onderhoud van vastgoed, dan is een softwaresysteem voor het integraal inrichten van vastgoedbeheer onmisbaar. Condor is een

Lees verder »

Strategie en beleid vastgoed

Een vastgoedstrategie hangt samen met het beleid van uw organisatie. Voor alle organisaties geldt dat strategie en beleid bepalend zijn voor het prioriteren van het onderhoud. Op welke manier vertaalt u uw beleidskeuzes naar het onderhoudsniveau van uw portefeuille?

Lees verder »

Integraal inspecteren

Het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelde de BOEI methodiek voor integraal inspecteren van vastgoed. Met deze manier van inspecteren kunnen gelijktijdig meerdere inspectiemethodieken gecombineerd worden toegepast. De BOEI

Lees verder »