Over Condor

Condor is veel meer dan een technische oplossing. Door het werken met Condor verbeteren onze klanten aantoonbaar hun vastgoedbeheerproces. Zij raken in control, besparen kosten en onderbouwen hun beleid moeiteloos met feitelijke, kwalitatief hoogwaardige informatie. 

Wij combineren onze kennis van techniek, met kennis over het psychologische stuk, het ‘waarom’? Waarom doen mensen wat ze doen en hóe ze dat doen? Zo zorgen wij dat onze vastgoed software het proces van onze klanten ondersteunt in alle facetten van vastgoedbeheer. 

Compacte organisatie, korte lijnen, persoonlijk contact

Condor is een compacte organisatie. Dat betekent dat we snel schakelen en dat u steeds dezelfde gezichten ziet. We voelen ons betrokken bij onze klanten en denken steeds weer vanuit uw behoeften, doelen en uitdagingen.

vacature communicatie medewerker
Training MJOP

Begeleiding bij de overstap naar Condor

Wij adviseren u graag over het professionaliseren van vastgoedbeheer met behulp van Condor. In veel gevallen voeren wij een proof-of-concept uit. Zo kunt u bepalen of Condor aansluit bij uw wensen. Wij helpen bij het inrichten van uw stamgegevens, zoals de vastgoedportefeuille, en de conversie van informatie uit andere systemen. Ook begeleiden we de implementatie en trainen we gebruikers.

Diderick Oerlemans

Directeur Condor vastgoedsoftware

Condor consultant Ad Rabenort

Ab Rabenort

Manager consultancy

condor Vincent van der Tol

Vincent van der Tol

manager development

Maarten Vlasveld

Maarten Vlasveld

Commercieel manager

Missie

Onze missie is écht bijdragen aan de organisatiedoelen van onze klanten. Dat doen we door in te zetten op een combinatie van enerzijds het mensgerichte proces, en anderzijds de vastgoedbeheer software die het proces moet ondersteunen. 

We vinden het belangrijk dat onze software aansluit op de behoefte van onze klanten. Daarom verdiepen wij ons continu in het psychologische proces en de behoeften en eisen van Condor gebruikers. Zo zijn wij steeds weer in staat om het systeem te vernieuwen zodat het in alle opzichten voldoet. 

Geschiedenis

Condor is sinds 2020 een zelfstandige BV onder de Covalent holding. Covalent werd opgericht in 2001 door 3 vrienden, waaronder Ad Rabenort. Het plan was om met z’n drieën te blijven, maar dat liep al snel ‘uit de hand’. Er kwamen 25 collega’s bij. Ook Diderick Oerlemans, de huidige directeur van Condor, sluit zich aan en we startten met een opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) om het onderhoud- en beheerproces te professionaliseren. Vooral de hoeveelheid informatie was een uitdaging. Het RVB beheert namelijk zo’n 2000 objecten. En er was geen sluitende controle op werk dat opgeleverd werd. De doelstelling was het zicht krijgen op de inspectiekwaliteit en het verbeteren daarvan. Zo ontstond Condor; het systeem waarmee het RVB haar vastgoedbeheer tot op de dag van vandaag integraal en prestatiegericht organiseert.