Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Samenwerking Brielsch Software Huis

Softwarebedrijf Condor en het Brielsch Software Huis tekenden afgelopen donderdag een reseller overeenkomst. Hiermee kan BSH vastgoedbeheersysteem Condor verkopen en implementeren.

Afgelopen week tekenden Condor en Brielsch Software Huis (BSH) een reseller overeenkomst. BSH kan hierdoor Condor verkopen en implementeren. De aan BSH gelieerde bedrijven BIB en Ispezione gaan het pakket gebruiken voor het uitvoeren van inspecties. BSH zal hiervoor de applicatie ondersteuning geven.

De samenwerking is voor beide partijen interessant. Theo Fransen, directeur van BSH: “Wij komen bij organisaties die geen inspectiesysteem hebben. We hebben goede ervaringen met Condor, dus in deze gevallen kunnen wij Condor inzetten.” BIB en Ispezione zijn vooral actief op het vlak van brandveiligheidscontroles. Diderick Oerlemans, directeur Condor: “Condor is van oorsprong ontwikkeld voor het uitvoeren van (checklist)inspecties. Dat maakt het systeem heel interessant voor de installatiesector. Door de samenwerking met BSH kunnen potentiele gebruikers laagdrempelig kennismaken met Condor.”

Over BSH

BSH is onderdeel van het Brielsch Ingenieurs Bureau en werd in 2017 opgericht om samenwerkingen aan te gaan met ontwikkelbedrijven. De organisatie levert ondersteunde diensten aan overheden, gemeenten, milieudiensten en MKB bedrijven.

Over Condor

De Condor organisatie geeft advies over het professionaliseren van vastgoedbeheer. Daarnaast ontwikkelen zij software die klanten helpt om hun organisatie op basis van optimale informatievoorziening aan te sturen. Condor is een zelfstandige business unit van adviesbureau Covalent.

Alle Condor features

Nieuws