Meteen naar de inhoud

Trainingen

Bij Condor vinden we het belangrijk dat je als gebruiker in staat bent om onze vastgoedbeheer software zo optimaal mogelijk te gebruiken.  Wij stemmen onze trainingen af op jouw behoeften en de functionaliteiten waarvan je medewerkers gebruik maken. Zo weet je zeker dat je alles uit je training haalt en daardoor gebruik kunt maken van alle functionaliteiten en mogelijkheden van Condor.

Optimaal gebruik maken van het Condor vastgoedbeheer systeem begint bij doelgerichte trainingen.

Maatwerk training

In een maatwerk trainingen zoomen wij in op het systeem zoals dat binnen jouw organisatie wordt gebruikt. Een maatwerk training is een goede oplossing wanneer je meerdere (nieuwe) collega’s wilt trainen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk training »

Geavanceerd | Condor voor de beheerder

Je leert welke configuraties en instellingen er mogelijk zijn in Condor om zo je gebruiksorganisatie optimaal van dienst te kunnen. Je leert alles over het inrichten van schermen en het finetunen van workflows. Zo kunt je jouw gebruikers nog beter helpen.

Bekijk training »
Samen werken met Condor

Verdiepingstraining

Condor staat voor een hoge efficiency, en dat voeren wij ook door in onze trainingen. Verhoog je kennis precies dáár waar dat nodig is en volg een training die aansluit bij je werkzaamheden.

Bekijk training »

Introductietraining Condor

Leer de mogelijkheden van Condor kennen, óf volg een training voor een specifieke functionaliteit. De introductietraining geeft je een compleet overzicht van de functionaliteiten van Condor vastgoedbeheersoftware. Je krijgt alle handvatten aangereikt om beheer- en onderhoudsactiviteiten in Condor onder te brengen, aan de hand van best practices.

Bekijk training »

Wij laten je graag (gratis) kennismaken met Condor tijdens een van onze webinars.

Webinar – Praktisch beheer van zorgvastgoed – 2 juni 2022

Leer meer over:

– De basis op orde, wat is het en wet levert het mij op?
– Soorten onderhoud: preventief, correctief en planmatig, wat is het verschil?
– Beheren van zorgmiddelen, onderhoud, wet & regelgeving
– De volgende stap: van reactief naar pro-actief vastgoedbeheer

Natuurlijk geven we voorbeelden én er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Lees verder »