Meteen naar de inhoud

Vacature Digital Marketeer

Wil jij ons SaaS bedrijf digitaal zichtbaar maken en zoek je een baan waarin je jouw creativiteit vol kunt inzetten met gebruik van de nieuwste tools en technieken?

Maak ons zichtbaar

Wil jij ons SaaS bedrijf digitaal zichtbaar maken en zoek je een baan waarin je jouw creativiteit vol kunt inzetten met gebruik van de nieuwste tools en technieken? Reageer op deze advertentie, dan maken we online kennis om te zien of we bij elkaar passen.

Zelfstandig en veelzijdig

Je bent sparringpartner en inspirator voor ons marketing en sales team voor alle communicatie-uitingen. Je denkt mee over digitale campagnes en de invulling daarvan. Je redigeert, interviewt, onderzoekt, plaatst, ontwikkelt middelen en bewaakt de huisstijl.

Meerdere collega’s schrijven wekelijks inhoudelijke content op basis van de contentkalender. In jouw functie redigeer en plaats je deze content op onze website, blogpagina, nieuwsbrief en social media.

Ook optimaliseer je samen met ons internetmarketing bureau de website en de Ads campagnes en monitor je de conversieprestaties. Jouw job is zelfstandig, verantwoordelijk en veelzijdig. Je wordt onderdeel van een compact commercieel team. 

Dit krijg je

  • Een prettige werksfeer met korte lijnen en een compact team met sales en de commercieel directeur.
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid, eigen initiatief wordt gewaardeerd.
  • Een veelzijdige functie. Je werkt met de nieuwste tools en technieken voor digitale marketing en monitoring en krijgt de mogelijkheid om je hierin verder te ontwikkelen.
  • Salaris, pensioen, telefoon en laptop zijn allemaal prima geregeld.

Dit vragen we van je

  • Je kunt goed content redigeren voor websites (SEO), advertenties (SEA) en social media. Je hebt al gewerkt met WordPress, Google Analytics en Google Ads. Je weet wat inbound marketing is en kunt werken met Digital Marketing tools zoals activecampaign.
  • Je bent initiatiefrijk en een doorzetter. Je neemt het initiatief om content op te halen bij collega’s en klanten, ook als je er soms achter aan moet jagen.
  • Je bent creatief en hebt gevoel voor grafisch design. Ervaring met zelf opmaken van eenvoudige visuals is een pré.
  • Je kunt goed plannen en houdt van gestructureerd werken. Je bewaakt de contentkalender en bent het aanspreekpunt voor ons internetmarketing bureau.

Impact

Condor is cloud software voor vastgoedbeheer die gebruikt wordt door installateurs, inspectiebedrijven, kinderopvang, overheids- en zorgorganisaties, musea en commerciële vastgoedbeheerders. Met onze oplossing kunnen vastgoedbeheerders hun werk makkelijker, sneller en efficiënter doen. Wij weten potentiële klanten goed te bereiken met onze inbound marketing aanpak. Optimaliseren van onze website, gerichte mailings, uitingen op social media, blogs en webinars; communicatie heeft een enorme impact op onze groei. We zoeken een nieuwe collega die ons helpt bij de digitale marketing van onze groeiende, ambitieuze organisatie.

Kennismaken

Klinkt goed? Tik een mail. Het hoeft niet direct een uitgebreide brief te zijn; laten we eerst eens kennismaken met elkaar. Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

Mail naar info@condor.nl