Beheerders

Ben je vastgoedbeheerder en heb je behoefte aan een app die je dagelijkse werk makkelijker maakt? Nooit meer losse Excels? Nooit meer verouderde informatie of gegevens over je vastgoed bij elkaar moeten rapen? Met Condor organiseer je je vastgoed eenvoudig in één integraal systeem. Creëer inzicht in de conditie van je vastgoed, plan onderhoud, houd zicht op onderhoudskosten en verantwoord je beslissingen met handige rapportages.

Als gebouwbeheerder of vastgoedbeheerder houd je eenvoudig grip en zicht op je vastgoed met Condor. Met Condor vastgoedsoftware richt je alle processen, op operationeel, tactisch en strategisch niveau, in één centraal informatiesysteem in.

Waarom Condor

Inzicht creëren

Inzicht krijgen en overzicht houden over al je vastgoed en objecten is geen makkelijke klus. Het onderhoud en beheer van locaties wordt vaak ook nog eens door verschillende partijen uitgevoerd. Vaak wordt er gewerkt met Excel-bestanden, waardoor kopieën en verouderde versies ontstaan. Zo wordt het steeds moeilijker om te bepalen welke gebouwen er in gebruik zijn en wat de conditie van je vastgoed en installaties is.

Met Condor leg je al deze belangrijke informatie vast in één integraal systeem. hierdoor heb je te allen tijde inzicht in alle zaken over iedere locatie die je in beheer hebt. Denk hierbij aan de technische toestand, de verhuur- en gebruiksstatus en contactpersonen bij onderhoudspartijen. Ook biedt Condor vastgoedbeheersoftware oplossingen voor het beheren van geplande werkzaamheden en meldingen. Ook deze informatie breng je met Condor dus eenvoudig op orde, en is daardoor ook gemakkelijk deelbaar met anderen.

Voordelen voor beheerders

Condor vastgoedbeheersoftware ondersteunt de belangrijkste processen voor de uitvoering van vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud. De processen worden vastgelegd in workflows, waardoor de aansturing van partijen en het proces zelf geborgd zijn. Vanuit het systeem maak je als vastgoedbeheerder makkelijk werkorders aan, waardoor je de regie kunt voeren over de uitvoering van correctief en planmatig onderhoud.

Doordat je in Condor alles vastlegt, wordt je werk als vastgoedbeheerder makkelijker. Je bent in staat op verantwoording af te leggen, door de transparante en herleidbare informatie in het systeem. Je kunt daardoor bepalen of je vastgoeddoelstellingen het beste behaald kunnen worden en of je op koers vaart. Ook het maken van MJOP’s doe je makkelijk aan de hand van Condor vastgoedbeheersoftware.

Vastgoedbeheersysteem Condor bundelt de informatie rondom beheer en onderhoud van vastgoed in een integraal informatiesysteem. Zo heb je inzicht in de conditie van je vastgoed, de technische toestand daarvan, de gebruiksstatus, storingen en meldingen en conformiteit aan wet- en regelgeving.

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR