Prijzen

Alle functionaliteiten inbegrepen in je standaard licentie.

Onze missie is om je te faciliteren in je vastgoedbeheer en je leven hierdoor makkelijker te maken. Met de Condor vastgoedbeheer software krijg je inzicht in de conditie van je vastgoed en wordt het voor jou mogelijk om te allen tijde 100% te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wij leveren altijd een complete licentie. Alle functionaliteiten die je nodig hebt voor integraal vastgoedbeheer zijn hierbij inbegrepen. Standaard.

Ook drie-wekelijkse updates zijn inbegrepen, evenals grote vernieuwingen en upgrades. Zo maximaliseren we de impact van Condor en haal je meer rendement uit je investering.

Standaard licentie

180 per gebruiker per maand, excl. btw
  • Alle functionaliteiten inbegrepen
  • Support en uptime garantie
  • Inclusief de handige apps
  • Alle upgrades inbegrepen

Beperkte licentie

11-33 per gebruiker per maand, excl. btw
  • Betaal alleen wat je nodig hebt
  • Combineren mogelijk
  • Maandelijks op- en afschalen
  •  

De minimale afname is 2 standaard licenties. Bij grotere aantallen zijn staffelkortingen van toepassing, vraag naar de voorwaarden.

Beperkte licenties

Wanneer je een licentie afneemt voor Condor, dan krijg je standaard toegang tot alle functionaliteiten. Soms komt het voor dat je slechts beperkte toegang wilt tot het systeem, bijvoorbeeld wanneer iemand alleen hoeft mee te kijken in het systeem, of alleen met een bepaalde functionaliteit hoeft te werken. Je kunt dan een beperkte licentie afnemen:

Wil je meer informatie over de licentie mogelijkheden van Condor? Neem dan contact met ons op. 

De ‘Melding invoeren’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die meldingen in Condor willen aanmaken en/of afmelden. Denk aan KWIS-meldingen (klachten, wensen, informatieverzoeken of storingen).

Om meldingen in te kunnen zien, is het van belang dat een gebruiker middels een objectrol is gekoppeld
aan een of meerdere systemen / objecten. Enkel deze meldingen zijn namelijk in te zien.

De ‘Vragenlijsten invullen’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die gebruikt worden om vragenlijsten te beantwoorden en de resultaten van eventuele risicobeoordelingen in te zien.

De ‘Werkorders afmelden’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die werkorders samenstellen en/of reeds samengestelde werkorders kunnen afmelden.

Bij het samenstellen van de werkorder kunnen activiteiten vanaf de tijdlijn worden gebundeld in een werkorder en eventueel worden aangevuld met handmatige voorzieningen (niet geplande activiteiten).

De geplande activiteiten in de werkorder kunnen worden afgemeld waarmee de werkelijke kosten kunnen worden ingevoerd, de datum van uitvoering en een omschrijving van de werkzaamheden.

Let op, deze werkorders zijn enkel voor intern gebruik en zijn binnen deze beperkte licentie niet toe te wijzen aan externe leveranciers.

De ‘Onderhouds-inspectie uitvoeren’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die een (onderhouds-) inspectie uitvoeren. In een inspectie kunnen elementen (bouw- en installatiedelen) worden geïnventariseerd en kan middels een conditiemeting waarnemingen worden opgevoerd.

Indien gewenst kunnen de inspecteurs de status van de (wettelijke) verplichtingen inzien.

Om inspecties in te kunnen zien en te kunnen uitvoeren dient de gebruiker gekoppeld te zijn aan een partij. De gebruiker ziet dan enkel de inspecties en elementen die middels een inspectiecontract zijn toegekend aan deze partij.

De ‘Verplichtingen afmelden’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die (wettelijke) verplichtingen afmelden.

Gebruikers kunnen een afmelding aanmaken op een verplichting en hier middels een bijlage een bewijsstuk aan koppelen.

Om verplichtingen in te kunnen zien, is het van
belang dat een gebruiker middels een objectrol is gekoppeld aan een of meerdere systemen / objecten. Enkel deze verplichtingen zijn namelijk in te zien.

Ook is het mogelijk om verplichtingen in te kunnen zien en te kunnen afmelden door de gebruiker te koppelen aan een partij. De gebruiker ziet dan enkel de verplichtingen die middels een inspectiecontract zijn toegekend aan deze partij.

De ‘Meekijken objecten’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die de informatie van bepaalde objecten enkel mogen inzien.

Voor de objecten waaraan de gebruiker middels een objectrol is gekoppeld, is de volgende informatie in te zien:

– Objectoverzicht en details
– Aanwezige elementen
– Actieve contracten
– Lopende meldingen
– Werkorders
– Status van verplichtingen
– Financieel overzicht (o.a. MJOP)
– Lopende inspecties
– Bijlagen
– Algemene rapportages

De ‘Legionella monstername’-licentie wordt gebruikt voor de accounts die worden ingezet om legionella beheersmaatregelen af te kunnen melden.

Afhankelijk van de klantspecifieke instellingen kunnen deze gebruikers de volgende periodieke beheersmaatregelen registreren:

– Spoelen
– Thermische desinfectie
– Temperatuurmeting water warm / koud
– Monsternames
– Keerklepcontroles
– Reinigen/spoelen boilers
– Kalibratie thermometers
– Controle/reinigen douchekoppen en perlators
– Controle/aanpassingen verantwoordelijkheden
– Controle/aanbrengen verzegeling brandhaspels en bypass

Gebruiker met deze beperkte licentie kan inspecties inzien en kan inspecties middels het planbord inplannen en toewijzen aan een inspecteur.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte van ons wilt ontvangen! Vul hieronder jouw gegevens in dan sturen wij een vrijblijvende offerte of we nemen contact met jou op om jouw aanvraag nader te specificeren.