Over ons

Condor is meer dan een technische oplossing. Door het werken met Condor verbeteren onze klanten aantoonbaar hun vastgoedbeheerproces. Zij raken in control, besparen kosten en onderbouwen hun beleid moeiteloos met feitelijke, kwalitatief hoogwaardige informatie.Wij combineren onze kennis van techniek, met kennis over het psychologische stuk, het ‘waarom’? Waarom doen mensen wat ze doen en hóe ze dat doen? Zo zorgen wij dat onze vastgoed software het proces van onze klanten ondersteunt in alle facetten van vastgoedbeheer.

Onze missie

Wij maken vastgoedbeheersoftware die werkt zoals mensen willen werken. Hierdoor verbeteren we samen met onze klanten de processen en organisatie, waardoor zij makkelijker hun werk kunnen doen, kosten kunnen besparen en aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving.

Visie

Wij zien dat ontwikkelingen in vastgoedbeheer, zoals professionaliseren van beheer, gebouw automatisering, verduurzaming en circulariteit, vragen om intelligente en koppelbare software.
Hieraan dragen wij bij door een integrale oplossing voor vastgoedbeheer aan te bieden, waarmee organisaties in staat zijn om zichzelf continu te blijven verbeteren en de omslag kunnen maken van een reactieve naar een proactieve beheerorganisatie.

Onze kernwaarden

Persoonlijk & Betrokken

Persoonlijk & Betrokken - icoon - oranje

Met een enthousiast team en vaste gezichten werken wij samen met onze klanten. Samen met hen ontwikkelen en implementeren wij de software waaraan zij behoefte hebben en waarmee zij prettig en efficiënt kunnen werken.

Wij helpen onze klanten naar het volgende niveau in vastgoedbeheer. Daarom bouwen wij continu aan onze kennis, ons team en onze software. Daarmee helpen wij onze klanten efficiënter te werken en te besparen op onderhoudskosten.

Deskundig

Deskundig - icoon - oranje

Flexibel

Flexibel - icoon - oranje

Door onze Agile werkwijze, korte lijnen en onze ervaren programmeurs en adviseurs, zijn wij in staat om onze software continu door te ontwikkelen op basis van de wensen van onze klanten en de laatste technologische inzichten. Zo maken we software waarmee mensen graag willen werken en die volledig te configureren is, waardoor deze voldoet aan de wensen en eisen van de beheerorganisatie.

Ons team

Geschiedenis

Condor is sinds 2020 een zelfstandige BV onder de Covalent holding. Covalent werd opgericht in 2001 door 3 vrienden, waaronder Ad Rabenort. Het plan was om met z’n drieën te blijven, maar dat liep al snel ‘uit de hand’. Er kwamen 25 collega’s bij. Ook Diderick Oerlemans, de huidige directeur van Condor, sluit zich aan en we startten met een opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) om het onderhoud- en beheerproces te professionaliseren. Vooral de hoeveelheid informatie was een uitdaging. Het RVB beheert namelijk zo’n 2000 objecten. En er was geen sluitende controle op werk dat opgeleverd werd. De doelstelling was het zicht krijgen op de inspectiekwaliteit en het verbeteren daarvan. Zo ontstond Condor; het systeem waarmee het RVB haar vastgoedbeheer tot op de dag van vandaag integraal en prestatiegericht organiseert.