Commercieel

De Condor verhuurmodule maakt het mogelijk om verschillende objecten of delen ervan te verhuren en geeft je de mogelijkheid om beschikbare VHE’s op te zoeken en te beheren. Daarnaast wordt het maken en beheren van verhuurcontracten vele malen eenvoudiger en overzichtelijker.

Waarom Condor

Verhuurbare eenheden

Met de verhuurmodule van Condor ben je in staat om flexibel om te gaan met de verhuur van eenheden binnen je vastgoedportefeuille. Je verhuurt eenvoudig een geheel object, maar ook het combineren van objecten, delen van objecten en combinaties daarvan zijn mogelijk. Condor geeft je een overzichtelijke weergave van je verhuurbare eenheden en laat je in een oogopslag zien hoe het gesteld is met je verhuurportefeuille.

Software voor verhuurcontracten

In Condor hebben we diverse sjablonen opgenomen waarmee je snel verhuurcontracten kunt aanmaken. De contracten maak je aan vanuit het overzicht van de beschikbare VHE en automatiseer je geheel of gedeeltelijk. Denk aan automatische bewaking van termijnen met email notificaties en het gebruiken van workflows voor het aanmaken van contracten. Ook wordt indexeren en facturatie erg makkelijk vanuit Condor, omdat je al je verhuur objecten en contracten kunt onderbrengen in één systeem. Met de standaard API kan Condor gekoppeld worden aan je boekhoudsysteem.  

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR