Condor verlengt ISO 9001 en ISO 27001 certificering

Onlangs hebben we onze ISO 9001 en ISO 27001 certificaten verlengd. Hiermee voldoet Condor aan internationale kwaliteitsnormen rondom bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement.

“Bevestiging van onze inspanningen”

“Wij zien databeveiliging en het waarborgen van onze processen als belangrijke randvoorwaarden voor het bieden van kwaliteit”, aldus Diderick Oerlemans, directeur van Condor. “Het verlengen van de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten is een objectieve bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging en het kwaliteitsmanagement naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. Door te voldoen aan deze internationale normen kunnen wij onze gebruikers garanderen dat hun data in vertrouwde handen is en dat wij daadwerkelijk doen wat wij aan hen beloven.”

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Iso 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging.  Het verlengen van onze ISO 27001 certificering toont aan dat wij voldoen aan de strenge normen rondom informatiebeveiliging. Het helpt ons tevens de informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen, incidenten te voorkomen en het helpt ons te voldoen aan de relevantie wet- en regelgevingen rondom informatiebeveiliging.

 

 

De meest complete software voor vastgoedbeheer