Condor verlengt ISO 9001 en ISO 27001 certificering

Onlangs hebben we onze ISO 9001 en ISO 27001 certificaten verlengd. Hiermee voldoet Condor aan internationale kwaliteitsnormen rondom bedrijfsvoering en informatiebeveiligingsmanagement.

“Bevestiging van onze inspanningen”

“Wij zien databeveiliging en het waarborgen van onze processen als belangrijke randvoorwaarden voor het bieden van kwaliteit”, aldus Diderick Oerlemans, directeur van Condor. “Het verlengen van de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten is een objectieve bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging en het kwaliteitsmanagement naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. Door te voldoen aan deze internationale normen kunnen wij onze gebruikers garanderen dat hun data in vertrouwde handen is en dat wij daadwerkelijk doen wat wij aan hen beloven.”

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Iso 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging.  Het verlengen van onze ISO 27001 certificering toont aan dat wij voldoen aan de strenge normen rondom informatiebeveiliging. Het helpt ons tevens de informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen, incidenten te voorkomen en het helpt ons te voldoen aan de relevantie wet- en regelgevingen rondom informatiebeveiliging.

 

 

Alle Condor features

Nieuws

Webinar terugkijken

Onlangs gaven we een reeks webinars over diverse onderwerpen zoals het maken van #DMJOP’s aan de hand van data uit Condor, #Dashboarding met Excel en PowerBi, Reporting en het aanpassen van #Condor aan je eigen organisatie. Alle webinars zijn nu terug te kijken.

Lees verder »
duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoedbeheer

Duurzaamheid is een hot topic in deze tijd. Maar wat is duurzaamheid? Hoe kun je er voordelen uithalen in het beheer en onderhoud van assets? In dit artikel beschrijven we hoe je

Lees verder »

Vastgoed in beeld

Het eerste kwartaal zit erop. Je hebt de eerste stappen gezet met de uitvoering van het vastgoedbeheer in je organisatie. Heb je alles onder controle? En ben je in staat

Lees verder »