Inspecteren in de cloud

Waarnemingen vastleggen met een handige app

Als inspecteur heb je behoefte aan handig software waarmee je op een heel efficiënte manier je waarnemingen kunt vastleggen. Daarnaast wil je de mogelijkheid om makkelijk samen te werken met anderen, in dezelfde inspectie, maar wel op zo’n manier dat de gegevens niet worden overschreven maar elkaar juist aanvullen. Ook wil je kunnen werken zonder internetverbinding. Het is erg onhandig wanneer je ergens op een locatie staat, en je jouw waarnemingen op een briefje moet schrijven omdat er geen verbinding is. De Condor inspectiesoftware heeft voor al deze punten de ultieme oplossing om te inspecteren in de cloud! Lees snel verder.

NEN2767, RVB-BOEI en vragenlijstinspecties

Met Condor inspectiesoftware heb je een beproefde oplossing voor inspecteren conform de NEN2767 en RVB-BOEI methodiek. De bibliotheek met standaard bouwdelen en installatiedelen, gekoppeld aan standaard waarnemingen en maatregelen, helpt je om precies en foutloos te inventariseren en je waarnemingen met maatregelen vast te leggen. De bibliotheek kun je zelf aanpassen en uitbreiden om optimaal je eigen aanpak te ondersteunen.

Inspectiesoftware met web based rapport generator

De inspectiesoftware is volledig web gebaseerd en werkt met alle moderne browsers zodat je kunt inspecteren in de cloud. De web versie biedt goede mogelijkheden om je inspectie waarnemingen uit te werken op een groot scherm en een toetsenbord te gebruiken om uitgebreide verslaglegging te doen. Vervolgens gebruik je de moderne web gebaseerde rapport generator om inspectierapportages te maken en digitaal te versturen. Gebruik de standaard rapportages of pas deze helemaal aan je eigen stijl aan.

Multiplatform offline inspectie app

In het veld kan het voorkomen dat je geen internet verbinding hebt en houd je graag je handen vrij. Bovendien wil je liever niet teveel tikken. Maak dan gebruik van de inspectie APP die werkt op Apple, Android of Windows en alle schermformaten ondersteunt. Je kunt snel foto’s maken en waarnemingen inspreken op je telefoon bijvoorbeeld, om deze later op een comfortabele locatie uit te werken in de web applicatie of op een tablet. Ook is het mogelijk waarnemingen te markeren op een plattegrond of foto voor precieze plaatsbepaling. Je kunt makkelijk schakelen tussen de APP en de web versie, informatie wordt snel en betrouwbaar gesynchroniseerd. Bovendien kun je met meerdere inspecteurs gelijktijdig aan dezelfde inspectie werken.

Lees hier meer over inspecteren in de cloud met Condor of bekijk het filmpje:

Volg je ons al op LinkedIn?

Condor is vastgoedbeheersoftware met een uitgebreide inspectiemodule. Onze klanten zijn organisaties met een uitgebreide vastgoedportefeuille zoals het Rijksvastgoedbedrijf, het Van Gogh museum en het Centraal Orgaan Asielzoekersopvang.

Condor inspectiesoftware - Inspecteren in de Cloud-2
De meest complete software voor vastgoedbeheer