Mijn Condor. We blijven verbeteren.

Als je een tijdje intensief met een applicatie werkt ga je mogelijke verbeteringen zien. Je merkt dat bepaalde handelingen efficiënter zouden kunnen, of dat er functionaliteiten, velden of opties ontbreken. Ook kan het zijn dat de performance van een systeem in bepaalde situaties niet reageert zoals je zou verwachten. Dit zijn dingen die in de praktijk pas goed aan het licht komen. Belangrijk dus om continu te blijven ontwikkelen, zodat gebruikers van het systeem steeds prettiger kunnen werken.

Ontwikkelingen in vastgoedbeheersoftware Condor

Bij Condor nemen we deze continue ontwikkeling erg serieus en stellen we onszelf scherpe doelen op dit vlak. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met de gebruikers van Condor vastgoedbeheersoftware. Zo krijgen wij alle mogelijke verbeterpunten boven water. Ook ons team van consultants brengt ervaringen mee uit de implementaties die zij doen. Deze punten worden ook zorgvuldig verzameld, onderzocht, en geïmplementeerd indien het om een verbetering gaat. Vorig jaar hebben we een lijst met meer dan 100 verbeterpunten verzameld. Dit lijkt misschien wel erg veel, maar plaats dit in de context dat er meer dan 1200 gebruikers werken met Condor. Allemaal vanuit hun eigen organisatie en op basis van hun eigen vastgoedbeleid. De punten hebben we vervolgens uitgewerkt en geleidelijk ingebouwd in Condor. Voorbeelden van deze verbeterpunten zijn de sneltoetsen en een compactere menubalk met snelle toegang voor workflow. Maar ook grotere verbeteringen, zoals de ‘Mijn Condor’ omgeving hebben we grondig aangepakt.

Mijn Condor. Jouw Condor omgeving optimaal ingericht.

Met Mijn Condor is het nu mogelijk om informatie verspreid door de applicatie op een gepersonaliseerd scherm samen te brengen en te tonen. Je kunt deze schermen zelf inrichten om zo precies de behoefte van een specifieke groep gebruikers in te vullen. Bijvoorbeeld de huismeester die bezoekers ontvangt en storingsmeldingen beheert voor een gebouw. Hij of zij kan die informatie in één scherm zien en vervolgens aan de slag gaan met de getoonde informatie.

Vastgoedbeheersoftware van Condor zien?

Wil je de vastgoedsoftware van Condor zien werken? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en hoe het systeem jouw vastgoedproces kan ondersteunen? Vraag dan een gratis demo aan. Maak je al gebruik van Condor? Neem dan contact op met je contactpersoon, wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden van de Mijn Condor omgeving. We helpen je graag!

Webinar Mijn Condor

Alles weten over Mijn Condor? Meld je dan kosteloos aan voor het webinar op 29 september. 
De meest complete software voor vastgoedbeheer