Meteen naar de inhoud

Technische dienstverlening

Met Condor houd je zicht en grip op je vastgoed en assets. Beheer onderhoudsmeldingen, zet ze uit bij onderhoudspartijen en laat ze afmeldingen wanneer het onderhoud gereed is. Werk gemakkelijk samen met andere partijen én heb te allen tijde inzicht in de conditie van je assets en meldingen.

Condor biedt een volledig scala aan keurings- en inspectiemogelijkheden. Uiteraard de bekende NEN2767 Conditiemeting voor het vaststellen van de technische conditie van bouw- en installatiedelen en de aanverwante RVB-BOEI methodiek. Maar er is nog veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld met de flexibele Vragenlijst inspecties. Hiermee kunnen slimme inspecties worden samengesteld met een veelheid aan soorten inspectie- en keuringsvragen.  

Flexibele vragenlijst inspecties voor technische dienstverlening

Er zijn 13 soorten vragen, zoals meerkeuze, vrije tekst, smileys, etc. Hiermee kunnen dynamische vragenlijsten worden samengesteld, die de inspecteur in het veld mobiel kan beantwoorden. Vragen kunnen worden voorzien van weging en antwoordscores. Uiteraard kunnen er foto’s en opmerkingen worden toegevoegd bij het beantwoorden van vragen.  

Inspectierapport

Op basis van de inspectieresultaten en de weging en antwoordscores kan een inspectierapport worden gegenereerd, waarin ook een oordeel kan worden opgenomen. De inspectierapportages zijn volledig aan te passen met een rapportgenerator. 

Automatische workflows voor technische dienstverlening en installatie- en onderhoudsbedrijven

De logistiek van het inplannen, uitvoeren en rapporteren van de inspecties wordt met workflow ingericht. Zo wordt een groot deel van de administratieve last vereenvoudigd. 

Een greep uit mogelijke inspecties die gerealiseerd kunnen worden: 

De Vragenlijst inspectie is integraal onderdeel van Condor. Je regelt en beheert dus ook eenvoudig alle onderhoudswerkzaamheden en storingsonderhoud. Alles in één en dezelfde omgeving!

"Een systeem moet ontzorgen. Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en onze missie. Hoe beter het beheer en onderhoud in Condor georganiseerd is, hoe minder sturing er nodig is voor zaken die ons afleiden van onze focus."
Ben van der Stoop
Gebouwbeheerder, Van Gogh Museum
"Wij zijn met het Condor vastgoedbeheersysteem in staat om efficiënt te sturen op onderhoud en beheer van vastgoed, en tegelijkertijd te werken aan verduurzaming. Zo werken we aan een ‘Routekaart Duurzaamheid’ waarbij CO2-reductie wordt nagestreefd. Hierbij wordt gekeken naar de opbrengsten en de kosten en worden de activiteiten in lijn gebracht met natuurlijke momenten in het MJOP.”
Marcel Kaan
Rijksvastgoedbedrijf

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Condor?
Of juist inzoomen op een specifieke feature?

Maak meteen een afspraak MET MAARTEN. Geheel gratis en vrijblijvend.

Waarom Condor

Demo?

Demo?

Wij laten je graag zien hoe Condor in de praktijk voor jouw organisatie kan werken. Vraag een vrijblijvende demo aan.

Maak een afspraak!