Technische dienstverlening

Met Condor houd je zicht en grip op je vastgoed en assets. Beheer onderhoudsmeldingen, zet ze uit bij onderhoudspartijen en laat ze afmeldingen wanneer het onderhoud gereed is. Werk gemakkelijk samen met andere partijen én heb te allen tijde inzicht in de conditie van je assets en meldingen.

Flexibele vragenlijst inspecties voor technische dienstverlening

Er zijn 13 soorten vragen, zoals meerkeuze, vrije tekst, smileys, etc. Hiermee kunnen dynamische vragenlijsten worden samengesteld, die de inspecteur in het veld mobiel kan beantwoorden. Vragen kunnen worden voorzien van weging en antwoordscores. Uiteraard kunnen er foto’s en opmerkingen worden toegevoegd bij het beantwoorden van vragen. 

Een greep uit de inspectie mogelijkheden:

Inspectierapport

Op basis van de inspectieresultaten en de weging en antwoordscores kan een inspectierapport worden gegenereerd, waarin ook een oordeel kan worden opgenomen. De inspectierapportages zijn volledig aan te passen met de rapportgenerator. 

Automatische workflows

De logistiek van het inplannen, uitvoeren en rapporteren van de inspecties wordt met workflow ingericht. Zo wordt een groot deel van de administratieve last vereenvoudigd. 

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR