Visuele upgrade van onze software

Vastgoed en software, de wereld van stenen en eentjes en nulletjes?! Het is juist zoveel meer, en uiteindelijk heeft software als doel om de gebruiker goed te faciliteren. Wat daarin essentieel is en veel verschil maakt, is gemak en beleving. In softwareland wordt er ook wel gesproken over User Experience (UX) en User Interface (UI).

 

Gemoderniseerde look & feel

Na 10 jaar is het tijd om onze UI en UX weer eens een grote upgrade te geven. Dit jaar komt er een facelift, waar we dit kwartaal starten met de eerste wijzigingen om onze software te moderniseren. In de weergave zullen de grafische aspecten en de dashboards veel centraler staan. Daarbij komt er een beter leesbaar lettertype en een frisser kleurenpallet. Ergonomisch zijn een aantal functies verplaatst en verbeterd, zoals een makkelijker in- en uitklapbaar menu. En het verbeterde profielmenu rechtsboven waar nu ook direct je berichten zijn te zien.

 

Veel gemakken om naar uit te kijken

In de loop van dit jaar zullen we nog veel meer verbeteringen doorvoeren. We gaan bijvoorbeeld opgerolde statusinformatie aan de voorkant bieden en vervolgens sneller en makkelijker de onderliggende data bereikbaar maken. Dit doen we door KPI grafieken zowel in de lijsten als in de detailschermen beschikbaar te maken. De taakgerichte informatie maken we direct en altijd beschikbaar via berichten en taaksymbolen in de bovenbalk. Om een impressie te krijgen hoe het in grote lijnen er uiteindelijk uit komt te zien hebben we sneak preview toegevoegd. Kortom, veel gemak om naar uit te kijken!

De meest complete software voor vastgoedbeheer