Condor: vastgoedbeheersoftware of FMIS-systeem?

Condor's vastgoedbeheersoftware gaat verder dan de keuze tussen vastgoed- of facility management; het is de geïntegreerde oplossing die beide werelden samenbrengt. Met eigen ontwikkelingen, gecombineerd met markttoepassingen via API-koppelingen, maakt Condor beheertaken eenvoudig en efficiënt voor vastgoed- en facilitymanagers, eigenaren en partners. Een centraal dashboard biedt gemak en overzicht voor de professional. Bovendien kan de hoofdgebruiker de gehele keten toegang geven, wat de samenwerking stroomlijnt en overzicht biedt op alle vlakken. Kortom: Condor vastgoedbeheersoftware biedt alles wat je zoekt in een FMIS-systeem, en meer. Veel meer. Zullen we een demo inplannen?

Video afspelen over Linda werkt met Condor

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR

Software voor vastgoedbeheer

De alles-in-éénoplossing voor vastgoed- en facility management

De software van Condor dekt een groter gebied dan FMIS-systemen doen. Het is een alles-in-één oplossing voor vastgoed- en facility management, inclusief de volgende diensten:

  • MJOP
  • Onderhoud
  • Verhuur
  • Exploitatie
  • Wettelijke verplichtingen
  • Meldingen
  • Inspecties
  • Facilitair management

Met de software van Condor voorkom je dat je meerdere systemen naast elkaar hoeft te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een FMIS-systeem en vastgoedbeheersoftware. Ontdek de kracht van geïntegreerd beheer en optimaliseer je vastgoed en facilitaire processen.

Condor versus een ‘standaard’ FMIS-systeem

Condor's alles-in-één vastgoedbeheersoftware integreert naadloos alle functionaliteiten van FMIS-systemen en biedt bovendien een uitgebreide set aan mogelijkheden voor eigenaren, verhuurders, technisch beheerders en andere betrokkenen in het vastgoedbeheerproces. In plaats van het beheren van losse Excelsheets, optimaliseert Condor het inspecteren, onderhouden, plannen, uitvoeren en exploiteren van vastgoed vanuit één gecentraliseerd systeem.

Software voor vastgoedbeheer

“Een dag zonder Condor is
een dag niet gewerkt”

Stefania van Gool
Loef beheer en project

Informatie is de kern

De kern van het systeem is informatie, waardoor relevante gegevens over vastgoed direct toegankelijk zijn. Dit stelt gebruikers in staat proactief te reageren op veranderende wet- en regelgeving, terwijl de kwaliteit en veiligheid van gebouwen worden gewaarborgd.

Modulaire uitbreidingen

Met standaardfuncties zoals inspectie en rapportage, meldingsafhandeling, (D)MJOP's met scenario's, bewaking van wettelijke verplichtingen en verhuur- en exploitatiemanagement, biedt Condor een allesomvattend vastgoedbeheersysteem. De software is modulair, koppelbaar en dynamisch, waardoor alle vastgoedprocessen op maat geïntegreerd kunnen worden. Via de API-koppeling kan Condor verbonden worden met andere systemen, zoals SAP, om informatie eenvoudig uit te wisselen.

Eén licentie voor alle features

Met één licentie krijgen gebruikers toegang tot alle features en modules van Condor's vastgoedbeheersoftware, die naar eigen behoefte ingeschakeld of uitgeschakeld kunnen worden. De flexibiliteit van het systeem maakt het geschikt voor verschillende branches, waarbij gebruikers hun workflow kunnen aanpassen aan specifieke behoeften. In essentie biedt Condor een dynamische en uitgebreide oplossing voor efficiënt vastgoedbeheer, verdergaand dan traditionele FMIS-systemen.

Vraag nu een demo aan en ervaar de voordelen

Met een FMIS-systeem automatiseer en vereenvoudig je facilitaire processen; met Condor verhoog je de kwaliteit en efficiëntie van het gehele vastgoedbeheer. Real-time inzicht, eenvoudige samenwerking met partners, onderhoudsplanning zonder zorgen en het elimineren van verouderde bestanden en duplicaten zorgen voor een verbeterde bedrijfsvoering. Ben jij een vastgoedbeheerder, facility manager of op wat voor manier dan ook actief in Facility & Real Estate? Ontdek de mogelijkheden met Condor en ervaar de kracht van geïntegreerd beheer. Kies voor meer dan een FMIS-systeem: vraag nu een demo aan en ontdek hoe Condor je kan helpen bij het optimaliseren van je vastgoed- en facilitaire processen.