Condor toegetreden tot Sqippa community

Condor is toegetreden tot de Sqippa community. Sqippa is een IoT platform voor Smart Buildings en een community waar partners samenwerken voor een efficiënt gebouwbeheer.

Het Sqippa platform is een IoT oplossing voor het draadloos monitoren van sensoren en apparaten in een gebouw, gebaseerd op een open standaard. Fabrikanten, dienstverleners en gebouweigenaren werken vanuit Sqippa samen om producten en diensten beter op elkaar af te stemmen.

Condor biedt een integrale werkomgeving waarin alle partijen die betrokken zijn bij het beheer en onderhoud van assets in werken. Condor heeft een open data interface (API) waardoor het eenvoudig te koppelen is met het Sqippa platform. Door de integratie van sensordata kunnen bijvoorbeeld meterstanden, storingsmeldingen van installaties en metingen in het kader van legionellabeheer, zoals temperatuurmeting, opgenomen worden.

Diderick Oerlemans, directeur Condor: “De ambitie van Sqippa sluit aan op onze visie: één open systeem, waarbij de eigenaar altijd ‘in control’ is. Samenwerking en afstemming met de andere partijen is cruciaal, als we een stap verder willen zetten.”

Lees meer over Sqippa.

 

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws