Onderwijs

Wijzigende onderwijsvormen vragen om andere huisvesting. Hoe vertaal je de onderwijsvisie naar een meerjaren huisvestingplan. En hoe vertaal je dat vervolgens naar een concrete uitvoeringsplanning? Neem je daarin ook de verduurzamingsopgave mee, dan heb je als vastgoedbeheerder een mooie uitdaging te pakken. Dan wil je natuurlijk wel al je informatie op orde hebben ,zodat je inzicht en overzicht houdt op het werk.

Waarom Condor

Werken met een vastgoedbeheer systeem

Vervang alle excel sheets, ordners en losse systemen door één integraal systeem voor het beheren van je vastgoed. Door alle informatie centraal bij te houden en beschikbaar te stellen gaat je organisatie efficiënter werken en worden er minder fouten gemaakt.
Wij kunnen je volledig ontzorgen bij het invoeren van het systeem. We converteren bestaande gegevens, richten het systeem voor je in, integreren eventueel systemen en trainen de eindgebruikers. Wil je meer zelf doen? Geen probleem, we maken samen een plan om het nieuwe vastgoedbeheer systeem soepel en stress-vrij in te voeren in je organisatie.

Wat kan je nog meer met Condor?

Onderwijsvormen wijzigen. Werken in groepen, multidisciplinair onderwijs, individuele leerplannen, virtuele klaslokalen. Het vraagt om andere huisvesting en een meerjaren plan om die te realiseren. En daarbij hoort een meerjaren uitvoeringsplanning en uiteindelijk een jaarplan. Je kunt dit prima combineren met de onderhoudsplanning en de verduurzamingsopgave. Condor helpt je met het opzetten, bijhouden en presenteren van al deze plannen.

Onderwijs- en schoolgebouwen hebben te maken met specifieke wet- en regelgeving voor vastgoed. Denk aan het Bouwbesluit, milieu richtlijnen en de Woningwet. Naast eisen aan kwaliteits- en kostenbeheersing gelden er ook eisen voor veiligheid en hygiëne.

Met Condor bewaak je de status van je verplichtingen op basis van een meegeleverde actueel bestand. Hier voeg je eenvoudig nog je eigen specifieke verplichtingen aan toe. Zo voorkom je stress rondom controles en onverwachte kosten achteraf.

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR