Meteen naar de inhoud

Onderwijs

Ben jij binnen het onderwijs verantwoordelijk voor het beheer van vastgoed? Met Condor richt je alle processen, op operationeel, tactisch en strategisch niveau, in één centraal informatiesysteem in.

Integraal beheer van schoolgebouwen en assets

Ben je binnen het onderwijs verantwoordelijk voor het beheer van vastgoed? Zoek je een vastgoedbeheersysteem waarmee je alle processen voor het beheer en onderhoud van je vastgoed integraal kunt inrichten? Met Condor richt je alle processen, op operationeel, tactisch en strategisch niveau, in één centraal informatiesysteem in.

Verantwoording afleggen

Op basis van deze transparante, herleidbare informatie kunnen in Condor scenario’s opgezet worden. Hiermee kun je bepalen hoe de vastgoeddoelstellingen het beste gehaald kunnen worden. Denk aan de activiteiten die uitgevoerd moeten worden en de focus die je bijvoorbeeld legt op veiligheid en/of duurzaamheid.

Uitvoering onderhoud

Op operationeel niveau ondersteunt Condor de belangrijkste processen voor de uitvoering van het vastgoedbeheer en -onderhoud binnen het onderwijs. De onderhoudsprocessen zijn vastgelegd in workflows, waarmee het proces en de aansturing van partijen geborgd is. Vanuit het systeem kun je werkorders aanmaken. Hierdoor kun je regie voeren over de uitvoering van (planmatig) onderhoud en ad hoc activiteiten.

Integraal en efficiënt werken

Vastgoedbeheersysteem Condor bundelt de informatie rondom beheer en onderhoud van vastgoed in een integraal informatiesysteem. Zo heb je inzicht in de conditie van je schoolgebouwen, de technische toestand daarvan, de gebruiksstatus, storingen en meldingen en conformiteit aan wet- en regelgeving.

Deze informatie wordt met workflows actueel gehouden. Condor bewaakt en valideert invoer van gegevens en zorgt dat processtappen met de gewenste kwaliteit en op tijd overgedragen worden. Hierdoor beschikken de gebruikers over dezelfde actuele informatie: toegankelijk, geordend en overzichtelijk. Zo kun je het werk efficiënter en sneller uitvoeren.

Waarom Condor

Demo?

Demo?

Wij laten je graag zien hoe Condor in de praktijk voor jouw organisatie kan werken. Vraag een vrijblijvende demo aan.

Maak een afspraak!