Meteen naar de inhoud

De basis op orde

Alle informatie over je vastgoed in één oogopslag beschikbaar

Met condor beschik je altijd over de laatste informatie over je vastgoed. Je kunt alles terugvinden op één centrale plaats, waardoor je ook gemakkelijk kunt samenwerken met collega’s en onderhoudspartijen.

Door te werken met het vastgoedbeheersysteem van Condor heb je nooit meer te maken met verouderde bestanden, duplicaten, en hoef je je nooit meer zorgen te maken wanneer je aan de slag moet met het plannen van onderhoud. Alle data over de conditie van je gebouwen is altijd voor je beschikbaar, in één oogopslag. 

"Wij zijn met het Condor vastgoedbeheersysteem in staat om efficiënt te sturen op onderhoud en beheer van vastgoed, en tegelijkertijd te werken aan verduurzaming. Zo werken we aan een ‘Routekaart Duurzaamheid’ waarbij CO2-reductie wordt nagestreefd. Hierbij wordt gekeken naar de opbrengsten en de kosten en worden de activiteiten in lijn gebracht met natuurlijke momenten in het MJOP.”
Marcel Kaan
Rijksvastgoedbedrijf
"Met Condor sturen wij op steeds veranderende wet- en regelgeving. We werken met scenario’s en maken op basis daarvan keuzes voor het onderhoudsbeleid- en budget. Zo helpt Condor ons stap voor stap de conditie van ons vastgoed in beeld te krijgen en verder te professionaliseren."
Jeroen Daamen
Beheerder vastgoed en milieu, SEIN

Up-to-date informatie over je vastgoed

Wanneer je wilt sturen op vastgoed en onderhoud van vastgoed om de kwaliteit en veiligheid in gebouwen te waarborgen, dan wil je dat kunnen doen op basis van correcte gegevens en up-to-date data. Met de vastgoedbeheersoftware van Condor is het mogelijk om alle informatie omtrent je gebouwen en assets centraal te bewaren en te organiseren. 

Condor vastgoed software bevat standaard al deze features: