Meteen naar de inhoud

Werkorders

Met werkorders onderhoud toewijzen

Met werkorders kun je posten vanuit een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) bundelen op een werkorder en deze vervolgens aan een leverancier toewijzen. De leverancier kan de werkorder afmelden, waarmee de post met onderliggende waarneming gereed wordt gemeld. De conditie van het element wordt dan automatisch herberekend. Ook wordt de Indicator Technische Kwaliteit (ITK) herrekend. De ITK is een KPI die de conditie van het samenspel van elementen in een object weergeeft.

Sturen op onderhoud

  • – Voer regie over (planmatig) onderhoud
  • – Wijs MJOP posten en activiteiten toe aan leveranciers
  • – Houd zicht op uitgevoerde en ingeplande activiteiten
  • – Koppel werkorders aan meldingen

Integraal vastgoedmanagementsysteem

Werkorders is onderdeel van het integrale vastgoedmanagementsysteem Condor. De software faciliteert het werken met verschillende marktpartijen en ondersteunt alle beheer- en onderhoudsprocessen. Denk aan NEN 2767- of RVB-BOEI inspecties, Checklistinspecties, Storingsmeldingen en Legionellabeheer. Condor valideert invoer en bewaakt kwaliteit. Het systeem regelt dat de juiste partijen op de gecontracteerde onderdelen hun procestaken uitvoeren.

Koppeling met meldingen en garanties

Het is mogelijk om een werkorder aan te maken op een (storings)melding. Dat kan zowel handmatig als automatisch. Door werkorders te koppelen aan meldingen kun je gebreken planmatig oppakken en worden deze zichtbaar in de MJOP.

Ook kun je garanties inzien en toekennen in werkorders. Denk daarbij aan fabrieks- en prestatiegaranties. Zo wordt geadministreerd welke activiteiten onder garantie uitgevoerd zijn. Condor controleert vastgelegde garanties automatisch en meldt als een garantie van toepassing is in relevante beheeractiviteiten.

Meer informatie

Deze module is onderdeel van vastgoedbeheersysteem Condor. Condor is een bewezen oplossing voor het op maat inrichten van alle processen voor beheer en onderhoud van vastgoed. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Condor vastgoed software bevat standaard al deze features: