Meteen naar de inhoud

Gemeenten

Ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van een gemeentelijke vastgoedportefeuille? Zoek je vastgoedbeheersoftware waarmee je alle informatiestromen integraal kunt managen? Condor helpt je door betrouwbare en actuele informatie te sturen op kosten en opbrengsten en je werk efficiënter en daarmee sneller uit te voeren.

Inzicht creëren

Bij het beheren van vastgoedportefeuilles van gemeenten is het managen van informatiestromen rondom beheer en onderhoud vaak geen eenvoudige opgave. Activiteiten worden vaak door een mix van in- en externe partijen met verschillende contractafspraken uitgevoerd. Bovendien worden gebouwen steeds vaker multifunctioneel ingezet, wordt beleid regelmatig aangepast en spelen er ontwikkelingen als verduurzaming en afstoot. Hoe krijg je alle informatie op orde?

Verantwoording afleggen

Op basis van deze transparante, herleidbare informatie kunnen in Condor scenario’s opgezet worden. Hiermee kun je bepalen hoe de bedrijfsdoelen het beste gehaald kunnen worden. Denk aan de activiteiten die uitgevoerd moeten worden en de focus die je bijvoorbeeld legt op veiligheid en/of duurzaamheid.

Uitvoering onderhoud

Op operationeel niveau ondersteunt Condor de belangrijkste processen voor de uitvoering van het beheer en onderhoud bij gemeenten. De onderhoudsprocessen zijn vastgelegd in workflows, waarmee het proces en de aansturing van partijen geborgd is. Vanuit het systeem kun je werkorders aanmaken. Hierdoor kun je regie voeren over de uitvoering van (planmatig) onderhoud en ad hoc activiteiten.

Integraal en efficiënt werken

Vastgoedbeheersysteem Condor bundelt de informatie rondom beheer en onderhoud van vastgoed in een integraal informatiesysteem. Zo heb je inzicht in de gebouwen die je organisatie in beheer heeft, de technische toestand daarvan, de gebruik- en verhuurstatus, het aantal storingen, conformiteit aan wet- en regelgeving, ingeplande werkzaamheden en de meerjarige onderhoudskosten.

Deze informatie wordt met workflows actueel gehouden. Condor bewaakt en valideert invoer van gegevens en zorgt dat processtappen met de gewenste kwaliteit en op tijd overgedragen worden. Hierdoor beschikken de gebruikers over dezelfde actuele informatie: toegankelijk, geordend en overzichtelijk. Zo kun je het werk efficiënter en sneller uitvoeren.

Waarom Condor

Demo?

Demo?

Wij laten je graag zien hoe Condor in de praktijk voor jouw organisatie kan werken. Vraag een vrijblijvende demo aan.

Maak een afspraak!