Integratie

Standaard REST API als basis voor flexibele integratie

Maak gebruik van de vele standaard integraties. Of gebruik de API om eigen integraties op te bouwen. De Condor API voldoet aan de OData v4 standaard en is daarmee sowieso bruikbaar als gegevensbron in veel applicaties zoals Excel en PowerBI. Ook hebben we voor een aantal veel voorkomende scenario's al standaard integraties beschikbaar. Staat jouw integratie er niet bij, vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor onderstaande scenarios zijn integraties direct beschikbaar

Exact-Online verhuurfacturen

De facturen die vanuit de verhuuradministratie worden gegenereerd worden automatisch naar Exact gestuurd voor verdere verwerking. Koppel direct Payt voor het innen van gelden en actief debiteurenbeheer. Boek automatisch je facturen naar verschillende administraties en verschillende kostenplaatsen en grootboekrekeningen.

SignRequest digitaal ondertekenen van contracten

Transparante integratie van digitaal ondertekenen in je contracteringsprocessen. In de configurabele workflow van contractering neem je nu eenvoudig het juridisch geldig ondertekenen mee. Het getekende exemplaar inclusief het logboek van ondertekenen wordt uiteraard opgeslagen als bijlage bij het contract in Condor.

Microsoft Excel

Koppel live je data vanuit Condor in Excel. Condor is als gegevensbron direct te koppelen in Excel via de OData API. Maak bijvoorbeeld automatisch je periodieke export bestanden aan. Of maak analyserapportages die automatisch bijgewerkt kunnen worden.

PowerBI

Net als Excel kan ook PowerBI direct worden gekoppeld aan Condor met de OData API als bron. Heb je geen PowerBI of wil je het los gebruiken. Activeer dan PowerBI embedded in je licentie en gebruik PowerBI direct vanuit Condor en neem de dashboard rapportages integraal op. We hebben gratis PowerBI rapportages voor je beschikbaar waarmee je direct aan de slag kunt.

Azure Logic-Apps

Met Logic Apps verbind je verschillende API’s aan elkaar. Zo kun je werkstromen over verschillende applicaties heen maken. Veel van onze integratie scenarios worden in Azure Logic App’s gerealiseerd.

OData

De Condor REST API is een OData v4 compliant endpoint. Alle CRUD operaties en veel overige functies en specifieke operaties worden ondersteund. Toegang tot de API volgt het standaard Condor rollen/rechten model. Veel standaard programmatuur kan overweg met OData gegevensbronnen, waardoor het koppelen zeer eenvoudig is.

OpenAPI

De Condor API is nu ook als OpenAPI endpoint beschikbaar gemaakt, met dezelfde functionaliteit als het OData endpoint. Via een veelheid van (opensource) tooling kan met dit endpoint worden gewerkt.

Oracle / SAP klantspecifieke integraties

We hebben voor een aantal klanten integraties opgezet met ERP systemen SAP en Oracle. Hiervoor is gebruik gemaakt van de Condor API en de service bus van de klant. Deze klant specifieke integraties worden in nauwe samenwerking met de klant of de integratieleverancier tot stand gebracht.

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR