Meteen naar de inhoud

Wettelijke verplichtingen

Voldoe aan wet- en regelgeving

  • – Status van wettelijke én zelf benoemde verplichtingen in beeld
  • – Sturen op verantwoordelijkheden
  • – (Software) ondersteuning van o.a. RVB-BOEI en NEN 2767

Verplichtingen in beeld

De module Verplichtingen brengt de status van zowel wettelijke als door jezelf benoemde taken in beeld. Denk bijvoorbeeld aan verplichte certificaten. Op basis van deze informatie helpt Condor je te voldoen aan wet- en regelgeving en te sturen op verplichtingen. Je houdt grip op het proces door overzichtelijke dashboards.

NEN, RVB-BOEI en ISO

Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het voldoen aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving. In het kader van brandveiligheid, milieuvoorschriften, legionellabeheersing, veilige leefomgeving en meer. Informatiesysteem Condor gebruikt de NEN 2767 (1-4) methodiek voor het vastleggen van conditiescores, ondersteunt de RVB-BOEI inspectiemethodiek en vult belangrijke stappen in voor een ISO 55000 certificering.

Periodieke inspectie

Periodieke inspectie van je vastgoed is een belangrijke activiteit in het kader van verplichtingen. Condor faciliteert het initiëren en uitvoeren van inspecties. Je kunt bovendien zowel bedrijfseigen inspecties als normatief bepaalde vragenlijsten configureren. Denk aan checklists in het kader van de NEN 2654 (brandbeveiligingsinstallaties), NEN-EN12845+A2, NEN1073 (Sprinklerinstallaties) en de NEN 5087 (Inbraakveiligheid).

Condor vastgoed software bevat standaard al deze features: