Wettelijke verplichtingen

Condor helpt je om te voldoen aan wet- en regelgeving. Maak gebruik van de meegeleverde bibliotheek gekoppeld aan de bouwdelen. Krijg notificaties als verplichtingen dreigen te verlopen en rapporteer over de actuele status.

Blusmiddelen gekeurd

Voldoe aan wet- en
regelgeving

NEN, RVB-BOEI en ISO

Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het voldoen aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving. In het kader van brandveiligheid, milieuvoorschriften, legionellabeheersing, veilige leefomgeving en meer. Informatiesysteem Condor gebruikt de NEN 2767 (1-4) methodiek voor het vastleggen van conditiescores, ondersteunt de RVB-BOEI inspectiemethodiek en vult belangrijke stappen in voor een ISO 55000 certificering.

Verplichtingen in beeld

De module Verplichtingen brengt de status van zowel wettelijke als door jezelf benoemde verplichtingen in beeld. Denk bijvoorbeeld aan certificaten, en keuringen. Op basis van deze informatie helpt Condor je te voldoen aan wet- en regelgeving. Je houdt grip op het proces door overzichtelijke dashboards.

Periodieke inspectie

Periodieke inspectie van je vastgoed is een belangrijke activiteit in het kader van verplichtingen. Condor faciliteert het initiëren en uitvoeren van inspecties. Je kunt bovendien zowel bedrijfseigen inspecties als normatief bepaalde vragenlijsten configureren. Denk aan checklists in het kader van de NEN 2654 (brandbeveiligingsinstallaties), NEN-EN12845+A2, NEN1073 (Sprinklerinstallaties) en de NEN 5087 (Inbraakveiligheid).

2500+ gebruikers vertrouwen op CONDOR