Meteen naar de inhoud

Verhuur

Met de verhuurmodule van Condor ben je in staat om flexibel om te gaan met de verhuur van eenheden binnen je vastgoedportefeuille. Je verhuurt eenvoudig een geheel object, maar ook het combineren van objecten, delen van objecten en combinaties daarvan zijn mogelijk. Condor geeft je een overzichtelijke weergave en laat je in een oogopslag zien hoe het gesteld is met je verhuurportefeuille.

Flexibele verhuurcontracten

In Condor hebben we diverse sjablonen opgenomen waarmee je snel verhuurcontracten kunt aanmaken. De contracten maak je aan vanuit het overzicht van de beschikbare VHE en automatiseer je geheel of gedeeltelijk. Denk aan automatische bewaking van termijnen met email notificaties en het gebruiken van workflows voor het aanmaken van contracten. Ook wordt indexeren en facturatie erg makkelijk vanuit Condor, omdat je al je verhuur objecten en contracten kunt onderbrengen in één systeem. Met de standaard API kan Condor gekoppeld worden aan je boekhoudsysteem.

Software voor vastgoed exploitatie

Zorgvuldig commercieel vastgoedbeheer behoeft een softwaresysteem dat uw processen ondersteunt. Door het eenvoudig te configureren systeem, kun je Condor precies afstemmen op jouw processen en organisatie. Dat is precies de reden dat wij een 9 scoren voor klanttevredenheid! Condor maakt het mogelijk om op integrale wijze je vastgoedportefeuille te beheren. 

Condor vastgoed software bevat standaard al deze features: