Condor verzelfstandigd verder

Vastgoedbeheersysteem Condor van adviesbureau Covalent gaat per 1 oktober als zelfstandige business unit verder. De business unit krijgt een eigen organisatiestructuur en communicatiekanalen.

Duidelijke positie

Condor is een product van adviesbureau en softwareproducent Covalent. Het SaaS product wordt ondergebracht in een zelfstandige business unit van Covalent. Diderick Oerlemans, directeur Condor: “In 2016 kreeg Condor al een eigen website, omdat we merkten dat het moeilijk was om Condor een eigen plek te geven op de website van Covalent. Daar voegen we nu een eigen team en communicatiekanalen aan toe.“ Het is een natuurlijke stap om Condor een eigen gezicht te geven. Verwarring over Covalent versus Condor behoort daarmee tot verleden tijd. “Door de duidelijke positie kunnen we een heldere boodschap vertellen aan onze klanten, vanuit één afzender met één aanspreekpunt.”

Verbeterde dienstverlening

Oerlemans was tot nu toe als partner al verantwoordelijk voor Condor, maar is nu fulltime directeur. “De taken zijn goed verdeeld. Zo kunnen we het succes van Condor verder uitbreiden. Door de focus op Condor te leggen, kunnen we het product en de dienstverlening nog gerichter en sneller verbeteren.”

Het team

Het managementteam bestaat naast Oerlemans uit:

  • Ad Rabenort, verantwoordelijk voor projecten en consultancy.
  • Vincent van der Tol, verantwoordelijk voor productontwikkeling.

Hier leest u meer over het team.

Over Condor vastgoedbeheer software

Condor is het vastgoedbeheersysteem om alle processen voor beheer en onderhoud integraal in te richten. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Zo kunnen organisaties eenvoudig verantwoording afleggen en efficiënt werken. Condor wordt gebruikt door o.a. grote overheidspartijen, kinderopvangorganisaties, musea en beheerders van recreatief vastgoed. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws