Condor gebruiken voor je MJOP? Slim én erg efficiënt.

Condor gebruiken voor je MJOP? Slims! Want met Condor is het eenvoudig om conditiemetingen conform NEN2767 vast te leggen en te verwerken in bijvoorbeeld een DMJOP; een ‘Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan’. Ben je vastgoedbeheerder, dan wil je te allen tijde inzicht hebben in de conditie van je vastgoed, om zo een accurate begroting te kunnen maken voor onderhoudswerkzaamheden. Een (D)MJOP, bestaande uit inspecties of waarnemingen en maatregelen, zorgt ervoor dat de vastgoedeigenaar of -beheerder een betrouwbare weergave van onderhoudsposten krijgt.

Duurzaam plan

Bij een DMJOP komt er naast het reguliere onderhoud, ook onderhoud ten behoeve van verduurzaming kijken. Investeringen die gedaan moeten worden om objecten te verduurzamen zijn volledig inzichtelijk en terug te rekenen met het vastgoedbeheersysteem Condor. Dit maakt de applicatie heel nuttig voor vastgoedeigenaren die inzicht en grip willen krijgen op hun vastgoed en de onderhoudskosten.

(D)MJOP Digitaliseren

Condor is een integraal software pakket waarmee je als inspecteur overal de juiste elementenlijsten tot je beschikking hebt. In Condor zijn standaard elementenlijsten opgenomen, maar er is ook ruimte om zelf lijsten te creëren. Werk je volgens de BOEI-methodiek? Die is volledig ingebed in het systeem. Je kunt per object en element aangeven wat de waarnemingen zijn en hierover makkelijk rapportages uitdraaien.

Waarnemingen doen en direct vastleggen? Met de Condor app maak je een foto, heb je toegang tot plattegronden en alle lijsten die van toepassing zijn voor de betreffende objecten.

Lees ook: Mobiel werken met de Condor vastgoed inspectie app en de meldingen app

Condor gebruiken voor je DMJOP

Wil je zien hoe Condor werkt? Wil je weten hoe het systeem de processen binnen jouw organisatie kan ondersteunen en hoe je op een efficiënte manier MJOP’s kunt maken? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. 

 

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws