Garantiekeur voor middelen in de zorg

Ben je vastgoedbeheerder in de zorg? Dan heb je dagelijks te maken met wettelijke verplichtingen en de administratie hieromtrent. De risico’s van het niet op orde hebben, of het ontbreken van inzicht in wettelijke verplichtingen kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan risico’s voor patiënten, financiële of organisatorische risico’s.

Garantiekeur voor middelen in de zorg

Met de verplichtingen module in Condor is het eenvoudig mogelijk om van bouwdelen, installaties en inventaris bij te houden of ze voldoen aan wet- en regelgeving. We noemen dit de verplichtingen administratie.

Wettelijke verplichtingen in de zorg

De status van de verplichtingen kan bijgehouden worden door een afmelding te doen. Deze afmelding kan bijvoorbeeld bestaan uit het afgeven van een nieuw keuringsrapport of een certificaat. Het afmelden kun je zelf doen of natuurlijk direct door de keurende instantie. Dat laatste scheelt dan weer in de administratieve afhandeling.

Complete set verplichtingen wordt meegeleverd

Standaard wordt een complete set verplichtingen voor gebouwen en installaties meegeleverd, gekoppeld aan de standaard bibliotheek met bouwdelen. Op die manier wordt automatisch de juiste verplichting geactiveerd als een bouwdeel wordt toegevoegd aan een vastgoedobject.

Je bent vrij om deze set zelf aan te passen en uit te breiden. Voor de zorg hebben we een aantal middelen toegevoegd aan de bibliotheek met bouwdelen en daaraan de juiste verplichtingen gekoppeld. Bijvoorbeeld het middel zorgbed onder de NLSfB codering 82.21.11 toegevoegd. En daarbij het Verplichtingtype “Stigah keuring zorgbed” toegevoegd en gekoppeld aan het middel. Voortaan wordt deze verplichting automatisch bewaakt als een zorgbed wordt geplaatst in een zorgflat.

Meer weten over Condor? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Wettelijke verplichtingen en garantiekeur voor middelen in de zorg managen met Condor:

  Wettelijke verplichtingen in de zorg

wettelijke verplichtingen en garantiekeur voor middelen in de zorg

wettelijke verplichtingen en garantiekeur voor middelen in de zorg

De meest complete software voor vastgoedbeheer