Multiplatform applicatie voor Condor

Condor ontwikkelt een multiplatform applicatie, waarmee het systeem gebruikt kan worden op apparatuur met een Windows, Android en iOS besturingssysteem. Condor werkt hiervoor samen met ITvitae.

De Condororganisatie ontwikkelt een multiplatform applicatie voor het softwaresysteem. Op dit moment kan Condor gebruikt worden op een apparaat met een Windows besturingssysteem. Vincent van der Tol, manager Development: “Klanten willen Condor ook kunnen gebruiken op bijvoorbeeld een iPad of Android tablet. We hebben al iOS apps gemaakt voor de modules Meldingen en Legionella, maar we willen dat alle functionaliteiten te gebruiken zijn met een iOS en Android besturingssysteem. We starten met de module Inspecteren.”

Samenwerking ITvitae

Condor werkt voor de ontwikkeling van het platform samen met de afdeling Development van ITvitae. Hier werkt een selecte groep ontwikkelaars met autisme en hoogbegaafden vanuit ITvitae aan externe projecten. Covalent, waarvan Condor een business unit is, werkt succesvol samen met ITvitae.

End 2019 beschikbaar

De afgelopen 1,5 maand heeft het team van ITvitae Development aan een Proof of Concept gewerkt. “Daardoor kunnen we de haalbaarheid van essentiële stukken functionaliteit beter inschatten.” De multiplatform applicatie wordt ontwikkeld in Xamarin. In deze omgeving is het mogelijk om zo’n 85% universeel te bouwen. “Met de extra capaciteit vanuit ITvitae hopen we de module Inspecteren eind 2019 beschikbaar te kunnen stellen voor alle besturingssystemen, aldus Van der Tol.”

Over Condor

Wij geven advies over het professionaliseren van vastgoedbeheer. Daarnaast ontwikkelen we software die onze klanten helpt om hun organisatie op basis van optimale informatievoorziening aan te sturen. Condor is een zelfstandige business unit van adviesbureau Covalent.

Over ITvitae

ITvitae is gespecialiseerd in het werven, opleiden, coachen en bemiddelen van ICT- specialisten met autisme op hbo/wo-niveau. De organisatie begeleidt ICT-talenten naar een betaalde en duurzame baan in functies als software test engineer, software developer, data science en cyber security specialist en biedt ervaren ICT-professionals de ruimte om te re-integreren.

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws