Je bent hier: Home » Privacyverklaring Condor

Privacyverklaring Condor

Identiteit | Condor

Software voor vastgoedbeheer en asset management

Condor
Displayweg 3
3821BT Amersfoort
Tel +31 332 589 174

KVK 32087426

Doeleinden persoonsgegevens

Met het verzamelen van persoonsgegevens heeft Condor de volgende doeleinden:

  1. Bezoekers van onze website kunnen contact met ons opnemen middels een contactformulieren (contact, aanvraag demo ed). Wij gebruiken de, voornamelijk zakelijke, gegevens om contact te leggen, een afspraak te maken of vragen te beantwoorden.
  2. Het gaat hier om gegevens die wij verkrijgen binnen een sollicitatieprocedure.
  3. Per kwartaal versturen wij een nieuwsbrief aan gebruikers van Condor en geïnteresseerden die zich hiervoor ingeschreven hebben.
  4. Wij verzorgen trainingen gericht op gebruikers van Condor. Inschrijving hiervoor verloopt via Condor.nl.

Gebruik Cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te onderzoeken, om voorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden. Wilt u dit niet? Dan plaatsen we alleen essentiële- en analytische cookies, deze leggen geen persoonlijke gegevens vast.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Duur van opslag

Covalent bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden. Voor een nieuwsbrief is dat zolang u ingeschreven bent en voor een training tot 1 jaar na het volgen hiervan. In geval van een sollicitatieprocedure die niet tot een dienstverband leidt, vernietigen wij de gegevens na afronding van de procedure. Uitzondering: wij kunnen aangeven dat wij de gegevens in portefeuille willen houden.

Recht van inzage

U heeft recht op inzage, rectificatie of het wissen van de persoonsgegevens die bij Condor vastgelegd zijn. U kunt een verzoek hiervoor indienen via info@condor.nl of telefonisch via +31 332 589 174

Klachten

Heeft u een klacht over het verzamelen van uw persoonsgegevens door Condor? Dien uw klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl