SEIN gaat met Condor werken

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) gaat met Condor werken voor het beheer en onderhoud van hun vastgoed. SEIN beheert zo’n 35 panden en is verantwoordelijk voor het op conditie houden van de bouwkundige elementen en het voldoen aan wettelijke eisen.

Vastgoedbeheer zorg

Vastgoedbeheer in de zorg stelt naast eisen aan kwaliteits- en kostenbeheersing, ook strenge eisen aan veiligheid en hygiëne. Ad Rabenort, projectmanager Condor: “Dat maakt geautomatiseerde bewaking van informatiestromen en wettelijke verplichtingen onmisbaar. Condor zorgt voor de borging van het proces en de kwaliteit. Het systeem geeft SEIN inzicht in komende uitgaven, ondersteunt in het maken van prognoses en scenario’s en in het verantwoorden van onderhoudsbudget naar de Raad van Bestuur.“

Conversie inspectiegegevens

Recent zijn alle panden geïnspecteerd door Helix. De inspectiegegevens, zo’n 5000 onderhoudsregels, worden naar Condor geconverteerd. Zo kan SEIN optimaal verder werken met deze gegevens als basis. Condor moet begin 2019 operationeel zijn. De Condor organisatie zorgt voor conversie, implementatie, inrichting en opleiding.

Over Condor vastgoedbeheer software voor de zorg

Wij geven advies over het professionaliseren van vastgoedbeheer. Daarnaast ontwikkelen we software die onze klanten helpt om hun organisatie op basis van optimale informatievoorziening aan te sturen.

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws