SWKGroep kiest voor Condor

De SWKGroep gaat met vastgoedbeheersysteem Condor werken. De SWKGroep beheert meer dan 200 panden. De organisatie wil met Condor het beheer- en onderhoudsproces nog efficiënter en kwalitatief hoogwaardig inrichten.

Vastgoed kinderopvang beheren

De SWKGroep is een van de grootste organisaties in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland en beheert voor de verschillende werkmaatschappijen de panden. Doel is het op conditie houden van installaties, bouwkundige elementen, zoals schilderwerk keukens, vloeren en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Nynke Veldman, senior projectleider Huisvesting SWKGroep: “Door Condor in te zetten, willen wij het vastgoedbeheer verder professionaliseren. Wij willen gegevens uniform vastleggen, prognoses en scenario’s kunnen opstellen en onderbouwd verantwoording afleggen over onderhoudsbudgetten.”

Vastgoedbeheer met Condor

Condor stelt de SWKgroep in staat een actueel beeld over het onderhoud en beheer centraal te borgen en deze informatie eenvoudig en veilig met andere partijen te delen. Ad Rabenort, een van de oprichters van Condor: “Gebruikers werken binnen Condor allemaal in dezelfde dataset. Het systeem borgt met workflows dat de juiste informatie met de gewenste kwaliteit en op tijd tussen de processtappen overgedragen wordt. Condor bewaakt en valideert de invoer van gegevens automatisch.”

Ook het opstellen van MJOP’s en het budgetteren voor de komende jaren wordt door Condor gefaciliteerd. Rabenort: “Gegevens uit alle processen worden overzichtelijk op een tijdlijn geplaatst en zijn direct beschikbaar voor het opstellen van scenario’s voor een MJOP. Daarmee is de ontwikkeling van kostenposten in de tijd inzichtelijk: over de hele voorraad, werkmaatschappijen of losse panden.”

Over Condor

Condor is softwareproducent. Wij helpen organisaties bij het beheren en onderhouden van vastgoed. Daarbij ontwikkelen we software, die onze klanten ondersteunt om hun organisatie op basis van optimale informatievoorziening aan te sturen.

De meest complete software voor vastgoedbeheer
Meer nieuws