Vacature Implementatieconsultant

Ben jij vastgoedprofessional die graag met innovatieve software werkt? Wij hebben een leuke, afwisselende baan voor je.

Samen werken met Condor

(junior) Implementatie consultant

Condor software voor vastgoedbeheer zoekt implementatie consultants die hun kennis en vaardigheden willen inzetten bij nieuwe en bestaande klanten. Adviseer jij graag in mogelijkheden? Ben je communicatief vaardig, analytisch, organisatiesensitief en hou je van afwisselend werk? Wij maken graag kennis met je!

Dit krijg je

  • Een open, prettige werksfeer met korte lijnen en een leuk team. Elke collega heeft een eigen specialisaties/aandachtsgebieden. Zo kun je echt het verschil maken in het team en bij klanten.
  • Een modern arbeidscontract. Denk aan een bonusregeling en een 36 urige werkweek en mogelijkheden om vanuit huis te werken
  • Ruimte voor ontwikkeling en opleiding. We delen kennis en ervaring. Dat maakt het werk boeiend.
  • Salaris, pensioen, mobiliteit, telefoon en laptop zijn prima geregeld. Mogelijkheid tot participatie.

 

Dit vragen we van je

  • Je hebt ervaring met het implementeren van software en affiniteit met vastgoedbeheer, bouwkunde of assetmanagement..
  • Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed presenteren en technisch complexe zaken begrijpelijk uitleggen. Ook kun je je makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant, je kunt goed luisteren. Je spreekt de taal van onze klanten, die per branche verschilt.
  • Je bent analytisch; je wilt weten waarom. Wie is er betrokken en wat is in essentie hun wens, vraag of doel? Vaak gaat het niet om techniek, maar om het proces of beleid. Je bent in staat wensen tot in detail te begrijpen en te vertalen naar een werkende oplossing.
  • Je bent organisatiesensitief. Je kunt je makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant, je begrijpt waar voor hun de meerwaarde zit. Implementatie gaat vaak samen op met een nieuwe manier van werken. Je begrijpt dat dit ook wel eens weerstand kan oproepen en dat uitleg helpt om het draagvlak te vergroten.
  • Je hebt de drive om tot goede resultaten te komen, je ziet verbanden, je bent realistisch, besluitvaardig en zelfstandig. Als je ontdekt dat je eigen kennis ontoereikend is, schroom je niet om een collega te vragen.

 

Adviseren in mogelijkheden

Als implementatieconsultant ga je de implementatie van Condor bij klanten begeleiden. Je analyseert, inventariseert, adviseert, implementeert/configureert de software en traint gebruikers. Je bent in staat wensen tot in detail te begrijpen en te vertalen naar een werkende oplossing. Adviseren in mogelijkheden dus! En je snapt dat techniek alleen niet zaligmakend is. Je hebt affiniteit met IT en hebt een hbo/wo werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met vastgoedbeheer of assetmanagement.

Impact

Condor is innovatieve cloud software voor vastgoedbeheer die gebruikt wordt door meer dan 2500 users bij de overheid, onderwijs, zorgorganisaties, musea, netbeheerders en commerciële vastgoedontwikkelaars. Met onze oplossingen kunnen vastgoedbeheerders hun werk makkelijker, sneller en efficiënter doen. Werken met Condor heeft hierdoor grote impact, procesmatig én financieel. Het aantal klanten groeit en we willen graag met hen in gesprek blijven over wensen en een nieuwe manier van (digitaal) samenwerken. Hiervoor zoeken we nieuwe collega’s, van junior tot senior niveau.

Kennismaken

Klinkt goed? Tik een mail. Het hoeft niet direct een uitgebreide brief te zijn; laten we eerst eens kennismaken met elkaar. Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

Mail naar:

info@condor.nl