Vacature Senior full-stack .net developer

Condor zoekt een steun, toeverlaat en sparring partner voor de manager development. Houd je van .NET en wil je in een state of the art devops omgeving een leidende rol in de ontwikkeling van ons product, lees dan verder!

Impact

Condor is cloud software voor vastgoedbeheer die gebruikt wordt door meer dan 2500 users bij de overheid, onderwijs, zorgorganisaties, musea, netbeheerders en commerciële vastgoedontwikkelaars. Met onze  oplossingen kunnen vastgoedbeheerders hun werk makkelijker, sneller en efficiënter doen. Werken met Condor heeft hierdoor grote impact, procesmatig én financieel. Kwaliteit en innovatie van het SaaS platform zijn hiervoor van groot belang en dat vraagt proactief meedenken van het hele development- en testteam.

Inhoudelijk sterke teamplayer

Je bent de nummer 1 software engineer en inhoudelijk sparring partner voor de manager development, of het nu gaat over devops of het uitfaseren van de ORM, alle facetten van het development proces heb je een relevante mening over, heb je ervaring mee en kun je praktisch uitvoeren.

Je vertaalt klantwensen naar het productbacklog in samenwerking met je consultant collega’s. Daarmee ben je mede verantwoordelijk voor de product roadmap.
Voor het aansturen van het development proces vertaal je use-cases naar functioneel ontwerp en help je collega developers deze te begrijpen. Je doorziet en overziet ons volledige 3-tier SaaS product en duikt graag en vaak lekker diep de code in. Je coacht collega developers naar een hoger niveau door peer-programming en code-reviews te houden.

Je deelt zelf je week in en werkt vanaf thuis of op kantoor in Amersfoort, net zoals het uitkomt.

Dit vragen we van je

  • Je hebt uitgebreide en diepgaande ervaring met ontwikkelen van cloud applicaties in .net met sql server in een devops en scrum organisatie.
  • Je bent een inhoudelijk sterke sparring-partner voor de manager development.
  • Je bent een inspirerende coach voor je collega’s en brengt ze verder.
  • Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en maakt complexe problemen eenvoudig.
  • Je bent sterk analytisch en kunt snel schakelen van top-down naar bottom-up, van abstract naar concreet en terug.
  • Je bent flexibel en realistisch. Het ontwikkelen van oplossingen gaat niet altijd zoals gedacht. Je laat je niet gek maken en bewaart de rust naar je collega’s.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Kennismaken

Klinkt goed? Tik een mail. Het hoeft niet direct een uitgebreide brief te zijn; laten we eerst eens kennismaken met elkaar. Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

mail naar:

info@condor.nl