Meteen naar de inhoud

Vragenlijst inspecties

Vrij definieerbare inspecties

Met de 13 vraagtypen kun je zelf inspecties definiëren voor een veelheid aan inspectie en monitoring taken. De vragen kunnen worden voorzien van de mogelijkheid of verplichting om foto’s of bijlagen toe te voegen aan het antwoord.

We leveren een aantal voorbeelden mee die je direct kunt gebruiken of kunt aanpassen:

Vragenlijst inspecties

Het inspectieproces

Voor vragenlijst inspecties verloopt het inspectieproces identiek aan de andere inspectieprocessen. Het uitvoeren van de vragenlijst inspectie wordt toegewezen aan een inspecteur waarna de voortgang en kwaliteit kan worden bewaakt. Het proces is configurabel en aan te passen aan jouw specifieke bedrijfsprocessen.

Ook de vragenlijst inspecties kunnen met de inspectie APP worden uitgevoerd. De inspectie APP werkt op alle platforms en schermformaten. De APP werkt offline, dus zonder internet verbinding.

Genereer inspectietaken

Met Condor vragenlijst inspectie software krijg je de mogelijkheid om bedrijfseigen checklists te configureren, maar ook normatief bepaalde vragenlijsten kun je toevoegen in het systeem. Hierdoor heb je het inspectieproces helemaal onder controle.

Inspectieproces

Het checklist inspectieproces verloopt identiek aan de andere inspectieprocessen. Het uitvoeren van de checklistinspectie wordt toegewezen aan een inspecteur waarna de voortgang en kwaliteit kan worden bewaakt. Via de configurabele workflow kan het gewenste proces voor de inspectie-uitvoering gedefinieerd worden. Ook bieden we de mogelijkheid om uitgebreid te rapporteren. Inspecteurs kunnen (offline) vragenlijst beantwoorden terwijl zij zich met een tablet in het veld bevinden.

Condor inspectiesoftware

De Condor inspectie software is een bewezen oplossing voor het op maat inrichten van alle processen voor beheer en onderhoud van vastgoed. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of vraag je demo aan.

Condor vastgoed software bevat standaard al deze features: